Numărul copiilor care vor beneficia de serviciile susținute prin această campanie depinde de contribuțiile publicului. Serviciile pentru acești copiii cu dizabilități nu sunt ieftine, dar investiția făcută la timp și asigurând standarde minime de calitate, pot garanta rambursarea avantajoasă din partea beneficiarilor către societate.

Costul non-intervenției de azi va fi plătit mult mai scump mâine.

Costul unui serviciu de suport al familiei cu copii cu dizabilități poate varia între 5 și 10 Euro pe zi.

Costul unui serviciu pentru un copil care nu are familie sau pe care familia nu-l poate îngriji sau care a fost separat de familia lui pentru asigura interesul superior al copilului, poate varia între 25 si 30 de Euro pe zi. Deci de 3-5 ori mai mult!

Pentru fiecare 5 SMS-uri de 2 Euro vom putea asigura serviciile necesare de suport pentru o familie cu un copil cu dizabilităţi.

Pentru fiecare 10 SMS-uri de 2 Euro vom putea contribui la menținerea calității serviciilor oferite într-o casă de tip familial pentru un copil cu dizabilități.

Pentru noi fiecare copil contează! Deci fiecare SMS e important. Obiectivul nostru este sa reușim să strângem cel puțin suma necesară pentru a garanta serviciile în casuțe de tip familial pentru 50 de copii și pentru a asigura asistența și suportul necesar pentru 500 de copii care cresc și sunt îngrijiți de familia lor. Asta ar însemna însă ca peste 1,000,000 de oameni să trimită un SMS de 2 Euro.

Copyright poză: ©UNICEF Romania/ Christian Kostyak