Succesul unei organizatii, ca al oricarei companii depinde, in primul rand, de angajatii sai. UNICEF incurajeaza participarea echipei sale la diferite traininguri si specializari pentru imbunatatirea aptitudinilor, cunostintelor si dezvoltarea persoanala.

Membrii echipei UNICEF sunt cea mai importanta resursa de aceea educatia continua este importanta pentru a dezvolta initiative in beneficiul copiilor vulnerabili.

UNICEF in Romania prin mandatul sau lucreaza cu Guvernul, societatea civilă, mass-media, sectorul privat, copiii și familiile acestora pentru a se asigura că drepturile tuturor copiilor români sunt respectate. Pentru a ne atinge acest obiectiv eforturile noastre sunt concentrate la cel mai inalt nivel astfel avem nevoie sa cunoastem cele mai bune practici si sa fim la curent cu ultimele noutati.

Programele de formare de calitate, sustinute de experti de top dau un “plus de valoare” oricarei persoane. De curand cativa membrii UNICEF au participat la cursul de  Management al Proiectelor organizat de compania de training Exec-Edu – lider in dezvoltare manageriala. Echipa si-a imbunatatit astfel competentele de manager de proiect, asigurand buna gestionare a modelelor UNICEF.

In luna februarie Exec-Edu da startul a doua  programe: Excelenta in Management – cel mai compact si consistent program de administrare a afacerilor din Romania si Dezvoltarea componentelor de lider – Singurul program complet si integrat de leadership care dezvolta cel putin 10 competente necesare unui lider de succes.

Formarea este unul dintre pilonii fundamentali ai progresului de aceea investitia in educatie este esentiala pentru a face fata provocarilor cum mai multa usurinta.