Zilele acestea, la Universitatea Istanbul, are loc o conferință internațională ce are ca teme principale copiii, tinerii și media digitală, găzduită de UNICEF în parteneriat cu 11 universități turcești.

Evenimentul marchează cei 25 de ani de la Convenția Națiunilor Unite a Drepturilor Copilului și își propune să evalueze progresul atins, dar și provocările constante cu care se confruntă copiii și familiile vulnerabile.

20141017_105917_resized

UNICEF Romania va participa la Conferința internațională de Instituționalizare a Drepturilor Copiilor in Viitorul Digital, care se va desfășura la Istanbul în perioada 16-17 octombrie 2014, alături de Conf. Univ. Dr. Raluca Radu, reprezentând Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării București și Asist. Univ. Dr. Anabella Maria Târnovan, ca reprezentant al Departamentului de Jurnalism, Relații Publice Sociologie și Psihologie, Facultatea de Științe Socio-Umane, Universitatea“Lucian Blaga” Sibiu, care vor aplica și vor împărtăși informațiile din cadrul conferinței UNICEF în cursurile predate studenților lor.

Conferința va fi și locul de lansare a Raportului privind Drepturile Copilului în Era Digitală, pe care vi-l vom prezenta cât de curând.
Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial.